Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] DafaQ ?

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SKS.... widziałem gdzieś filmik jak na dalianie typek podjechał łodzią troche do statku i dedł gościa na nim -__-

YAY

Opublikowano

L0L Ale to jest kurwa niemożliwe chyba że strzelił w samolot i on sie po chwili rozjebał o.O Sks nie ma takiego zasiegu lol max to 300 chyba pozniej kula znika wiec jakim chujem on tak tam ma lol

OndteAw.png
Opublikowano

Zapewne było ustawione wszystko. A SKS z dodatkami może strzelić na taką odległość tylko żeby coś takiego zrobić to nie dość że trzeba wziąć poprawkę na bullet drop to jeszcze trafić parę razy.

Opublikowano

Może wyłapał jakiegoś buga. Ja miałem kiedyś sytuacje że rozwaliłem samolot ze stingera i zaliczyło ten kill jak z podstawowej broni która noszę... Niestety tak się czasem zdarza w tej grze.

Opublikowano

Sks co to jest trudnego tyle strzelić ja mam rekord z sks'a 367m tą bronia tak łatwo się celuje że masakra

Opublikowano

Ale to jest kurwa NIEMOŻLIWE !!!

KULA NIE LECI DALEJ NAWET JAK JEBNIESZ W NIEBO 300 M I KONIEC WIEC WTF !

HOW THE FUCK !?????????!?!??!?!!?

OndteAw.png
Opublikowano

Nie rozumiem ja z MP5 zrobiłem 285 czyli ze sniperki powinno się dać więcej... Np. Stojąc na kominie na Dalianie i strzelając w statek -.-

Opublikowano

>.< Własnie że nie :D Przed chwilą cwiczyłem, to wlazłem na ten taki zielony na Dalianie i do bazy ru strzelałem i nic... A ja durny snajperke podnosiłem a strzelilem tak sobie raz bez podnoszenia i patrze jeb 318 xD

OndteAw.png
Opublikowano

@Liukaner taa chyba na cheatach, ja gram szturmowcem z bronią AEK maksymalny ranged kill wynosił 105m.

P.S Miałem celownik Rapid aim red dot, na nim łatwo się rozrzut kontroluje.

Opublikowano

szacun jak celownik zależy od tego jak się nim celuje....

285metrów to możliwe z większości broni raczej..... z cheatami czy bez... wystarczy mieć nubka campiącego/afkera i szybko na niego celować...z mp5 prawie miałem 200+ metrów ale sekunda przed strzałem frends go zdjął ..... -,-

dobra ide wbijać lvl bo 30k do 24 -_-

i tak keniger chodziło mi o ten film :D

YAY

Opublikowano

@Liukaner taa chyba na cheatach, ja gram szturmowcem z bronią AEK maksymalny ranged kill wynosił 105m.

P.S Miałem celownik Rapid aim red dot, na nim łatwo się rozrzut kontroluje.

Sorka ja mam na assaulcie ponad 200 wiec bitch please z broni z najgorszym odrzutem Scar-L wiec klekajcie narody xD

OndteAw.png
Opublikowano

@UP

jaki bug?.... o czym ty piszesz ...

to nie sztuka wyciągnąć 200metrów z jakiejś broni... stańcie se na tym hotelu na omanie i strzelajcie tam przy punkcie D taki budyneczek co ma rakiety samonaprowadzające

YAY

Opublikowano

@UP

jaki bug?.... o czym ty piszesz ...

to nie sztuka wyciągnąć 200metrów z jakiejś broni... stańcie se na tym hotelu na omanie i strzelajcie tam przy punkcie D taki budyneczek co ma rakiety samonaprowadzające

Jakie budyneczek o.O, ja mówie o bugu z zasięgiem broni i opadaniem kul ;s <3

7e10435075ce9.png

KibolŁKS Pozdrawia Swojaków.

Opublikowano

Jakie budyneczek o.O, ja mówie o bugu z zasięgiem broni i opadaniem kul ;s <3

To nie bug ; o To prawda bo sam jebłem 315m wczoraj ;D Potrzebuje ochotnika na 400+ xD

OndteAw.png
Opublikowano

@UP w ogóle nie bierzesz poprawki? Czy minimalną? Bo pamiętaj, że na dalszy dystans tak naprawdę od pewnego momentu można robić mniejsze poprawki na bullet drop niż na krótszym dystansie. Trzeba po prostu brać pod uwagę to, że w miarę zwiększania odległości zmniejsza się to, co widzisz, więc choć wydaje się, że podnosisz celownik o kilkanaście pikseli, tak naprawdę jest to poprawka o porządne kilka metrów. Tak przynajmniej mi się wydaję, mogę się mylić, bo gram na słabych grafikach i nie strzelam na daleki dystans z powodu "mgły", więc poprawcie mnie jak coś.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP w ogóle nie bierzesz poprawki? Czy minimalną? Bo pamiętaj, że na dalszy dystans tak naprawdę od pewnego momentu można robić mniejsze poprawki na bullet drop niż na krótszym dystansie. Trzeba po prostu brać pod uwagę to, że w miarę zwiększania odległości zmniejsza się to, co widzisz, więc choć wydaje się, że podnosisz celownik o kilkanaście pikseli, tak naprawdę jest to poprawka o porządne kilka metrów. Tak przynajmniej mi się wydaję, mogę się mylić, bo gram na słabych grafikach i nie strzelam na daleki dystans z powodu "mgły", więc poprawcie mnie jak coś.

no jestem na hotelu na omanie i strzelam na ten budynek z przeciwlotniczymi ostrzał moździerzowy pokazuje 200metrow to mam rangeace/ [rzez ta desert i 200 wale i trafia
Opublikowano

No to z takiej odległości dziwne, chyba, że dostaje w nogi ^^ Wielu już tak wykończyłem np. jak chowali się za pojazdami i im stopy było widać :D Strzelasz w buty, a zabiera tyle HP co w korpus ;) A potem jest "cheater, byłem schowany i mnie trafił" - polew gwarantowany :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

ja z sks z dodatkami już dawno zauważyłem, że tak do 150-200m kula praktycznie nie spada ale czy ma większy zasięg niż m95? nwm ja z m95 max 300m zrobiłem koleżanka coś 356 wiem, że z tej nowej sniperki da się walić lajtowo 400m+. Tak btw powiecie mi jak 400m z sks zrobić? Mam takie dodatki do dyspozycji:

Lufa- Predator, Zasięgowa, Zbliżeniowa

Magazynki-Viper, WWZ, 4-rzędowe, dodatkowe

Kolba-taktyczna, Thunderbolt, Stabilizująca

Optyka-PSO-1 SVD, luneta wyborowa i Luneta Snajp. RangAce

Jak ją zmodyfikować na takie rangedy?

@ edit

Te 400m jest bardzo prawdopodobne ja teraz na sks na omanie 300m strzeliłem.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...